• 1404/01/05 - 10:53
  • - تعداد بازدید: 31
  • - تعداد بازدیدکننده: 31
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

با حضور استاد «رضا ملک زاده» پژوهشگر ارزشمند کشور؛

نشست هم اندیشی معاونین تحقیقات و فناوری جمعی از دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه پنج کشوری با رئیس پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران، به میزبانی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.

 

 

تجارب و راهکارهای یک عمر سعی و تلاش در مسیر پژوهش ارایه شد

 به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری، نشست هم اندیشی معاونین تحقیقات و فناوری جمعی از دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه پنج کشوری با رئیس پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران، به میزبانی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.

رئیس پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مهمترین پیش نیاز تحقیقات و فناوری، ضرورت باور عمیق مسوولان و مدیران جامعه، به اهمیت و نیاز به این عرصه است.

دکتر «رضا ملک زاده» با بیان اهمیت کلیدی داده ها در حوزه پژوهش و تجربه جمع آوری داده های (رجیستری) سرطان برای نخستین بار در کشور، تاکید کرد: دانشگاه ها باید به تهیه و جمع آوری داده های گوناگون اهمیت دهند و آن را در اختیار پژوهشگران قرار دهند.

او اظهار کرد: اگر میخواهیم در جهان حرف تازه ای داشته باشیم، باید مطالعه کنیم که دنیا به چه سوالاتی توجه می کند، چه زمینه هایی برای دنیا اهمیت دارد و به عرصه هایی همچون ژن درمانی که هم اکنون با استقبال جهانی روبرو شده است، ورود کنیم.

دکتر ملک زاده در همین زمینه، با تاکید بر اهمیت بهره گیری از کمک خیران در پژوهش ها و فرهنگ سازی برای تحقق آن، ادامه داد: ما با کمک خیران توانستیم مرکز ژن درمانی را در پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد تهران راه اندازی کنیم.

این استاد نمونه دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه افزود: با برانگیختن توجه و علاقه پژوهشگران و مراکز علمی بین المللی به سوی مسائل علمی خاص، می توان از یاری آنها بهره گرفت.

دکتر ملک زاده، به عنوان نمونه، گفت: ما با اعلام میزان بسیار بالای ابتلا به سرطان مری در استان گلستان و ضرورت پژوهش برای یافتن علل آن، توانستیم نظر مجامع علمی معتبر جهانی و دانشگاه هایی همچون «کمبریج» را جلب کنیم و از همکاری های آنها بهره ببریم.

بیان تجارب و دستاوردهای نوآورانه و بین المللی مطالعات هم‌گروهی (کوهورت) گلستان از جمله اثبات سرطانزایی گوارشی برخی عوامل برای نخستین بار در سطح جهان و همچنین بیان اهمیت مطالعات هم‌گروهی پارس و خرامه در استان فارس و نیز چگونگی برقراری همکاری های پژوهشی بین المللی، از دیگر مطالب ارایه شده توسط دکتر ملک زاده بود.

دکتر «حمید محمدی» با بیان برخی برنامه های جدید علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از جمله راه اندازی مرکز همکاری های بین المللی در آینده نزدیک، همراهی رئیس پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران، را بسیار مغتنم و تاثیرگذار دانست.

دکتر «سید بصیر هاشمی» رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز که به سبب مأموریت اداری همزمان، موفق به حضور در این نشست نشد، طی تماس تلفنی؛ از خدمات علمی ارزشمند استاد رضا ملک زاده و همکاری های علمی و اجرایی وی با دانشگاه علوم پزشکی شیراز تقدیر کرده و معاون تحقیقات و فناوری این دانشگاه نیز به نمایندگی از رییس دانشگاه، لوح تقدیر و قاب نفیس را به نشان سپاس، به این پزشک استان فارسی و پژوهشگر برجسته بین المللی اهدا کرد.

در این نشست که روز سه شنبه بیست و هشتم اسفند ۱۴۰۳ در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد، رییس حوزه ریاست و مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات این دانشگاه و مدیر و معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی فسا و جهرم نیز حضور داشتند.

 

 

  • گروه خبری : گروه های محتوا,اخبار,اخبار تصویری,اطلاعیه ها
  • کد خبر : 12971
صدیقه رضاییان
خبرنگار

صدیقه رضاییان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: